Om mig

Mit navn er Mathias Holger Nielsen, jeg er 20 år gammel, og går til hverdag på Aalborg Universitet, hvor jeg læser kommunikation og digitale medier. Udover min uddannelse, så arbejder jeg på en emballagefabrik i Hirtshals, hvor jeg kører produktion på flamingokasser, kører truck til udlevering og passer kedel.
I min fritid er jeg meget engageret i Konservativ Ungdom, hvor jeg tidligere har været formand for Konservativ Ungdom i Hjørring, og nu sidder i forretningsudvalget for hele landet. Jeg meldte mig ind i Konservativ Ungdom i 2017, og har siden da bare fået mere og mere interesse for politik – derfor stiller jeg nu op til kommunalvalget.
Jeg brænder for politik, og jeg brænder for mit hjem – Hjørring Kommune.

Udover politik så engagerer jeg mig også for mange projekter i Hjørring. Du har set mig på scenen til Hjørring Sommerspil, hvor vi i sommeren 2019 spillede “Grease”. Her spillede jeg Danny Zuko, som forelsker sig dybt i Sandy, men har så svært ved at slippe sin hårde facade.
Efter Hjørring Sommerspil fik jeg for alvor en flair for musical og teater, udover det jeg havde prøvet mig med i folkeskolen, og jeg spillede derfor også med til en forestilling i samarbejde med Vendsyssel Historisk Museum, og var en del af Hirtshalsrevyen 2019.
Interessen i musical og teater kommer nok fra min interesse i musik og dans, som jeg naturligvis har, efter jeg startede til pardans som 3-årig, og guitar som 8-årig.
Jeg værdsætter også en fysisk og aktiv hverdag, hvor man får noget motion. Derfor er jeg begyndt at træne noget mere igen, og er i gang med at træne op til mit 3. triathlon, for netop at komme i bedre form igen. Jeg har altså taget cyklen, bundet løbeskoene og købt mig en fin badehætte.
Jeg kunne dog ikke undvære holdsporten, og derfor spiller jeg også fodbold, lige så tit jeg kan.

I Hjørring Byråd er gennemsnitsalderen høj, og hvis byrådet skal repræsentere kommunens borgere, så er der brug for en ung kandidat, der kan tale de unges sag. Der er ganske enkelt brug for en ung i Hjørring Byråd, som ved hvordan det er at være ung i kommunen.
Mit mål er at skabe rammer for, at vi alle kan bidrage til et stærkere fællesskab og skabe bedre muligheder for unge i kommunen, hvilket vi bl.a. kan gøre ved at skabe et bedre studiemiljø og sikre et stærkt foreningsliv, som aktiverer kommunens unge.

Til kommunalvalget skal du ikke kun tage stilling til, hvem der skal repræsentere dig i Hjørring Byråd de næste 4 år, du skal også vælge hvilken retning kommunen skal udvikle sig i. Din stemme har indflydelse på din fremtid!